Kızartılmış Taze Otlu Hamur
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Kızartılmış Taze Otlu Hamur Tarifi İçin

Malzemeler

Kızartılmış Taze Otlu Hamur

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Dereotu, maydanoz ve Frenk soğanını bıçakla kıyın. Ekmek hamuruna taze otları ve pul biberi ekleyip yoğurun. Hamurdan cevizden daha büyük parçalar koparıp 10 santim uzunluğunda rulo parçalar hazırlayın. Parçaların iki ucunu yapıştırın. Tüm malzemeyi bu şekilde hazırlayın. Zeytinyağında kızartıp servis yapın.

Tarif Kategorileri

Diğer Tarifler

Benzer Tarifler

Karides Kızartması
Unlu Patates Kızartması
Soğan Çiçeği
Patates Halkası
Galeta unlu kabak kızartması
Air Fryer'da Karnabahar Kızartması