Enginar Pane
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 20 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Enginar Pane Tarifi İçin

Malzemeler

Malzemeler

Kızartmak için

Limonlu su için

Enginar Pane

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Enginarların dış yapraklarını temizleyin. Sapının dış kısmını soyun. Baş kısmındaki kalın yapraklar bitinceye kadar gövdeye doğru kesin. Enginarı dörde bölün. Ortasındaki tüylü kısmı temizleyin. Limonlu suyun içinde bekletin. Yumurtaları çukur bir kapta üzerine tuz serperek çırpın. İnce kıyılmış sarımsak, taze kekik, tuz, karabiber ve kırmızı pul biberi ilave edin. Ayrı bir kaba mısır ununu aktarın. Ayçiçek yağını tavada ısıtın. Enginarları önce yumurtaya ardından mısır ununa bulayıp orta ateşte kızartın. Servis yapın.

Enginarlarınız eğer büyük boy ise pane yaparken yapraklarını ilave etmeyin. Sadece enginar kasesini paneleyip pişirin.

Tarif Kategorileri

Öğle Yemeği Kızartma Tarifleri Vejetaryen Yemekleri Sebze Tarifleri Pratik Yemek Tarifleri

Benzer Tarifler

Air Fryer'da Karnabahar Kızartması
Airfryer'da Kestane
Airfryer'da Soğan Halkası
Airfryer'da Patates Kızartması
Pani Puri
Klasik Patates Kızartması