Nohutlu Sucuk İçi
Hazırlanma Süresi : 1 saat
Pişirme Süresi : 40 dakika
Kaç Kişilik: 5 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç

Deniz Orhun'dan sofralarınızı şenlendirecek nohutlu sucuk içi tarifi ile karşınızdayız. Nohut, baharat ve salça ile hazırlanan bu tarifi, yemeklerin yanında servis edebilirsiniz.

Nohutlu Sucuk İçi Tarifi İçin

Malzemeler

Hamur için:

Nohutlu Sucuk İçi

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Nohutu bir gece önceden ıslatın. Islattığınız suyu dökün ve yeni su koyarak ertesi gün 40 dakika haşlayın. Üzerinden köpüğünü alın ve soğumaya bırakın.
  2. Nohut ile tüm baharatları ve geri kalan bütün malzemeyi mutfak robotuna alarak  ezme macun kıvamına gelene kadar çekin ve 15- 20 dakika buzdolabında dinlendirin.
  3. Şekillendirip tavada veya ızgarada kısa bir süre çevirdikten sonra diyet kraker üzerinde tek atımlık olarak servis edebilirsiniz.
  Servis Önerisi

ALTERNATİF SUNUMLAR  

  • Çocuklar için şekillendirip, limon ve marulla servis edebilirsiniz.
  • İşyerinize bir kapta götürerek, söğüş domates ve salatalık eşliğinde öğlen yemeği yapabilirsiniz.
  • Lavaş üzerine sürüp, fırında 180 derecede tekrar kurutarak, soğan ve maydanoz eşliğinde servis edebilirsiniz.

Tarif Kategorileri

Atıştırmalık Tuzlu Atıştırmalık Tarifler Bakliyat Tarifleri Pratik Yemek Tarifleri Davet Yemekleri

Benzer Tarifler

Mercimekli Kolakas
Airfryer'da Falafel
Tahinli ve tavuklu kuru fasulye
Yaprak ditmesi
Nohutlu suşi
Kaburgalı humus