Tavuk Etli, Kavrulmuş Ceviz Çorbası
Hazırlanma Süresi : -
Pişirme Süresi : -
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Tavuk Etli, Kavrulmuş Ceviz Çorbası Tarifi İçin

Malzemeler

Malzemeler

Üzeri için

Tavuk Etli, Kavrulmuş Ceviz Çorbası

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Tereyağı ve ayçiçek yağını tencerede ısıtın. Yemeklik doğradığınız soğanı ekleyip kavurun. Soğan yumuşayınca cevizi ilave edin. 2-3 dakika sonra tavla zarı büyüklüğünde doğradığınız tavuk etlerini ilave edin. Tavuk etleri pişmeye yakın unu ilave edip karıştırın. Son olarak su, tuz ve karabiberi ekleyip karıştırın. Kaynamaya başlayınca tencerenin kapağını kapatıp kısık ateşte pişirin. Tavuk etleri pişince çorbayı ocaktan alıp üzerine tereyağında kızdırılmış kırmızı biber döküp servis yapın.

Tarif Kategorileri

Diğer Tarifler

Benzer Tarifler

Zerdeçallı Mercimek Çorbası
Köfteli tuzlu yoğurt çorbası
Terbiyeli Tavuk Çorbası
Sıkıcık Çorbası
Bergensk Fıskesuppe
Limonlu ve sarımsaklı mercimek çorbası