Soğuk Çorba (Erzurum)
Hazırlanma Süresi : 20 dakika
Pişirme Süresi : 25 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Soğuk Çorba (Erzurum) Tarifi İçin

Malzemeler

Soğuk Çorba (Erzurum)

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Yoğurdu geniş bir kaseye alın. Suyu ilave edip çırpın. Tavla zarı formunda doğradığınız salatalık, kırmızı kapya biberi ve ince kıydığınız dereotunu ilave edin. Haşlanmış bulgur, mısır ve keten tohumunu ekleyip tuz ile tatlandırın. Soğuk servis yapın.

Tarif Kategorileri

Akşam Yemeği Çorba Tarifleri Bakliyat Tarifleri Yöresel Tarifler Yoğurtlu Çorba Tarifleri Yoğurtlu Tarifler Vejetaryen Yemekleri

Benzer Tarifler

Buğdaylı Soğuk Çorba
Sarımsaklı Tarhana Çorbası
Limonlu Pirinçli Tavuk Çorbası
Valide Sultan Çorbası
Yoğurtlu Tavuk Çorbası
Terbiyeli İşkembe Çorbası Tarifi