Pazılı Barbunya Çorbası
Hazırlanma Süresi : -
Pişirme Süresi : -
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Pazılı Barbunya Çorbası Tarifi İçin

Malzemeler

Pazılı Barbunya Çorbası

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Soğanların kabuğunu soyup kıyın. Pazıların saplarını kesip yapraklarını ince şeritler şeklinde doğrayın. Tereyağını tencereye alıp eritin. Soğanı ekleyip kısık ateşte kavurun. Kıymayı ekleyip kavurmaya devam edin. Pirinç ve haşlanmış barbunyayı ekleyin. Tuzla tatlandırın. Dört su bardağı sıcak su ekleyin. Pirinçler yumuşayana kadar pişirin. Pazı yapraklarını ilave edin. 3-4 dakika pişirin. Süt ve mısır unu bir kasede karıştırın. Çorbaya azar azar ekleyip karıştırın. Karabiber ekleyin. Sıcak servis yapın.

Tarif Kategorileri

Akşam Yemeği Çorba Tarifleri Sebzeli Çorbalar Etli Çorba Tarifleri Bakliyat Tarifleri

Benzer Tarifler

Köfteli tuzlu yoğurt çorbası
Terbiyeli Tavuk Çorbası
Sıkıcık Çorbası
Bergensk Fıskesuppe
Limonlu ve sarımsaklı mercimek çorbası
Sütlü havuç çorbası