Ot Çorbası
Hazırlanma Süresi : 20 dakika
Pişirme Süresi : 30 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç

Yazarımız Aydan Üstkanat’ın tariflerinden şifalı ve doyurucu olan taze ot çorbası tarifini sizlere sunuyoruz. Isırgan, ebegümeci, ıspanak yaprağı ve sebze suyu ile hazırlanan bu çorba, vücut direncini arttırır. Aynı zamanda bağışıklığı da güçlendirir. Kış aylarında içinizi ısıtacak ot çorbası tarifi için detaylara geçebiliriz.

Alternatif olarak buğdaylı semizotu çorbası ve terbiyeli kabak çorbası tarifini deneyebilirsiniz.

Ot Çorbası Tarifi İçin

Malzemeler

Servis için

Ot Çorbası

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Otları temizleyin.
  2. Bir tencerede bir bardak suyun içinde patates küplerini haşlayın.
  3. Patates iyice yumuşayınca otları ekleyin. 2 dakika sonra ıspanağı ve tavuk suyunu ekleyin ve blender’dan geçirin.
  4. Tuz ve karabiberi ilave ettikten sonra kaselere alarak yoğurt veya krema ile birlikte sıcak servis edin.

Tarif Kategorileri

Öğle Yemeği Sebzeli Çorbalar Çorba Tarifleri Farklı Sebze Yemekleri

Benzer Tarifler

Zerdeçallı Mercimek Çorbası
Köfteli tuzlu yoğurt çorbası
Terbiyeli Tavuk Çorbası
Sıkıcık Çorbası
Bergensk Fıskesuppe
Limonlu ve sarımsaklı mercimek çorbası