Karnabahar Çorbası
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 30 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Karnabahar Çorbası Tarifi İçin

Malzemeler

Karnabahar Çorbası

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Tereyağını tencerede eritin. Soğanları iri küp şeklinde doğrayıp yağda pembeleşinceye kadar kavurun.
  2. İri doğranmış patates ve karnabaharı, sebze suyunu, süt ve tuzu ekleyin. Orta ateşte kaynamaya bırakın.
  3. Sebzeler tamamen yumuşayınca mutfak robotundan geçirerek pürüzsüz hale getirin.
  4. Tekrar tencereye alıp bir taşım kaynatın ve kaselere paylaştırın. Üzerine pul biber ve kekik serpiştirerek sıcak servis yapın.

Tarif Kategorileri

Akşam Yemeği MasterChef Tarifleri Sebzeli Çorbalar Diyet Yemekleri Çorba Tarifleri Vejetaryen Yemekleri

Benzer Tarifler

Buğdaylı Soğuk Çorba
Sarımsaklı Tarhana Çorbası
Limonlu Pirinçli Tavuk Çorbası
Valide Sultan Çorbası
Yoğurtlu Tavuk Çorbası
Terbiyeli İşkembe Çorbası Tarifi