Hanımağa Çorbası
Hazırlanma Süresi : 25 dakika
Pişirme Süresi : 40 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Hanımağa Çorbası Tarifi İçin

Malzemeler

Hanımağa Çorbası

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Kışın sofraların vazgeçilmezi dumanı üstünde lezzetli çorba tarifleri. Et suyunu tencereye alıp kaynatın. Kaynayınca erişte, tuz, şehriye, haşlanmış nohut ve haşlanmış mercimeği ilave edip kısık ateşte 15 dakika pişirin. Tereyağını eritin. Salçayı ekleyip kavurun. Nane ve pul biberi ilave edin. Karışımı çorbaya ekleyip karıştırın ve bir taşım kaynatın. Sıcak servis yapın.

Tarif Kategorileri

Akşam Yemeği Diyet Yemekleri Çorba Tarifleri Yöresel Çorbalar Bakliyat Tarifleri Yöresel Tarifler

Benzer Tarifler

Salçalı Mercimek Çorbası Tarifi
Köz Sebze Çorbası Tarifi
Mısır unu çorbası Tarifi
Un Çorbası Tarifi
Unsuz Domates Çorbası Tarifi
Kırmızı Mercimek Çorbası Tarifi