Baklagil Çorbası
Hazırlanma Süresi : 30 dakika
Pişirme Süresi : 30 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Baklagil Çorbası Tarifi İçin

Malzemeler

Baklagil Çorbası

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Fasulye, nohut ve buğdayı yıkayıp süzün. Geniş bir tencereye alıp üzerini örtecek kadar su ilave edin ve 12 saat bekletin.
  2. Süzüp 4 bardak su ekleyin. Baklagiller yumuşayıncaya kadar haşlayın. 
  3. Yoğurdu 1 bardak su ile çırpın. Kaynamakta olan çorbaya azar azar ilave ederek karıştırın. Tuz ekleyip bir taşım kaynatın ve ateşten alın.
  4. Margarini tavada eritip naneyi kavurun. Çorbaya ekleyip sıcak servis yapın.

Tarif Kategorileri

Akşam Yemeği Bakliyat Tarifleri Çorba Tarifleri

Benzer Tarifler

Köfteli tuzlu yoğurt çorbası
Terbiyeli Tavuk Çorbası
Sıkıcık Çorbası
Bergensk Fıskesuppe
Limonlu ve sarımsaklı mercimek çorbası
Sütlü havuç çorbası