Yoğurtlu Cheesecake

Diyetten Fazlası

Lezzet.com.tr Yazarı info@diyettenfazlasi.com
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 45 dakika
Kaç Kişilik: 10 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç

Hafif tatlı pratik dilimi 240 kalorilik bir cheesecake tarifi. 

Yoğurtlu Cheesecake Tarifi İçin

Malzemeler

İç dolgu kısmı için:

Yoğurtlu Cheesecake

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Fırını 180°C’ye ısıtın. Granola, ceviz ve zencefili mutfak robotundan geçirin. İçine suyu ekleyip malzemeler karışıncaya kadar tekrar geçirin.
  2. Karışımı ısıya dayanıklı yuvarlak bir cam kap içine alt kısmını oluşturacak şekilde yayın ve 10 dk pişirin. 
  3. Yaban mersini hariç kalan diğer malzemeleri başka bir kapta karıştırın. 
  4. Fırındaki alt kısım piştikten sonra üzerini hazırladığınız iç malzeme ile doldurup tekrar fırına verin. 
  5. Orta kısmı pişine kadar 30-35 dk pişirin. 
  6. Cheesecake piştikten sonra üzerini yaban mersini ile kaplayın ve birkaç saat buzdolabında soğutun.

Tarif Kategorileri

Çay Saati Tarifleri Yoğurtlu Tarifler Sizden Lezzetler Diyet Tatlı Tarifleri Tatlı Tarifleri Sizden Tatlı Tarifleri