Zeytinyağlı Pırasa Yapmak İçin 3 Tüyo
DUYGU KARAGÜL İçerik Editörü
0 Tarif       0 Takipçi
Pırasayı ince doğrayıp hafifçe soteleyin, sonra kendi suyunda yavaşça pişirin. Biraz şeker veya limon ekleyerek tat ve renk dengesini sağlayın. Piştikten sonra kaliteli zeytinyağı gezdirerek aroma ve parlaklık katın.

Pırasayı çok haşlamadan yumuşayıncaya kadar pişirmek lezzeti artırır. Sebzelerin tadını dengelemek için tuz ve limonu dikkatli kullanın. Zeytinyağını yemek piştikten sonra eklemek aromayı güçlendirir.

Haber Kategorileri

Mutfak Tüyoları

Lezzetli Haberler

Muz Nasıl Olgunlaştırılır?
Gaziantep’in Beyranı Dünya Sıralaması'nda!
Somon Balığı Seçerken Dikkat Etmeniz Gereken Tek Şey Rengiymiş
Pankek Hamuruna Yoğurt Konur Mu?
Zeytinin Acılığını Alan 5 Etkili Yöntem
Pankek Hamuruyla Waffle Hamuru Aynı Mı?