Yumuşacık ve Pratik Pirzola Yapmak İçin 4 Tüyo
DUYGU KARAGÜL İçerik Editörü
0 Tarif       0 Takipçi
Pirzolayı marine etmek, eti yumuşatır ve lezzet katar. Pişirmeden önce oda sıcaklığına getirmek, sertleşmesini önler. Yüksek ısıda hızlı mühürleyip, piştikten sonra kısa süre dinlendirmek yumuşacık olmasını sağlar.

Tavayı iyice ısıtmak, pirzolaların dışının çıtır olmasını sağlar. Yoğurt veya limonlu marine, eti doğal olarak yumuşatır. Kısık ateşte kısa süre pişirmek, içinin sulu kalmasını sağlar.

Haber Kategorileri

Mutfak Tüyoları

Lezzetli Haberler

10 Aralık Masterchef All Star 3. Dokunulmazlığı Hangi Takım Kazandı?
Kabak Tatlısı Nasıl Saklanır?
Kuru Fasulyenin Kabuk Atmaması İçin Ne Yapılır?
Ballı Börek Yapmak İçin 5 Püf Noktası
1 Su Bardağı Mercimek Çorbasına Ne Kadar Su Konur?
Sigara Böreğinin Yağ Çekmemesi İçin Ne Yapmalı?