Yoğurtlu Kek Yapmak İçin 4 Tüyo
DUYGU KARAGÜL İçerik Editörü
0 Tarif       0 Takipçi
Yoğurtlu kek, yumuşacık dokusu ve hafif lezzetiyle çay saatlerinin vazgeçilmezidir. Püf noktası, yoğurdu oda sıcaklığında kullanmak ve hamuru fazla karıştırmamaktır. Doğru pişirildiğinde hem kabarık hem de uzun süre taze kalan nefis bir kek elde edersiniz.

Yoğurt, keke nem ve hafif ekşi bir tat katarak lezzetini artırır. Şekerle iyice çırpıldığında kek daha pürüzsüz ve yumuşak bir kıvam kazanır. Fırından yayılan mis gibi kokusuyla yoğurtlu kek her daim ev yapımı lezzetlerin favorilerindendir.

Haber Kategorileri

Mutfak Tüyoları

Lezzetli Haberler

3 Aralık Masterchef Türkiye'de 4. Ceketi Kim Kazandı?
Kokina Buketi Nasıl Saklanır?
San Sebastian'ın Malzemeleri Nelerdir?
Sultan Çorbasının Püf Noktaları
Zencefil Kurusu Nasıl Yapılır?
MasterChef Şampiyonuna Ait Hamburgerci Kurşunlandı: Haraç İddiası Gündemde