Vişneli Muhallebi Yapmanın 6 Püf Noktası
DUYGU KARAGÜL İçerik Editörü
0 Tarif       0 Takipçi
Vişneli muhallebi yapmak, hem kıvam hem de tat açısından bazı hassas noktalara dikkat etmeyi gerektirir. İşte başarılı bir vişneli muhallebi için püf noktaları!

Vişneli muhallebi yaparken, vişnelerin suyunu süzüp püre haline getirerek ekşi tadı dengeleyin ve şeker oranını ayarlayın. Nişastayı süt ile açıp orta ateşte sürekli karıştırarak pişirin, böylece topaklanmayı önlersiniz. Soğuduktan sonra streç filmle üzerini kapatın ve buzdolabında dinlendirerek pürüzsüz, kıvamlı bir muhallebi elde edin.

Haber Kategorileri

Mutfak Tüyoları

Lezzetli Haberler

3 Aralık Masterchef Türkiye'de 4. Ceketi Kim Kazandı?
Kokina Buketi Nasıl Saklanır?
San Sebastian'ın Malzemeleri Nelerdir?
Sultan Çorbasının Püf Noktaları
Zencefil Kurusu Nasıl Yapılır?
MasterChef Şampiyonuna Ait Hamburgerci Kurşunlandı: Haraç İddiası Gündemde