Vişneli Ayva Tatlısı Yapmak İçin 4 Tüyo
DUYGU KARAGÜL İçerik Editörü
0 Tarif       0 Takipçi
Vişneli ayva tatlısı yaparken ayvaları kararmamaları için limonlu suda bekletin ve ön haşlayarak yumuşatın. Vişneleri taze veya dondurulmuş kullanın, suyunu fazla kaynatmayın. Tarçın, karanfil veya vanilya gibi baharatlarla aromayı güçlendirin.

Ayvaları soyup çekirdeklerini çıkardıktan sonra eşit pişmeleri için hafifçe haşlayın. Vişneleri taze veya dondurulmuş olarak kullanarak tatlının rengini ve aromasını canlı tutun. Tarçın, karanfil veya vanilya ile tatlıya derin bir aroma katın.

Haber Kategorileri

Mutfak Tüyoları

Lezzetli Haberler

4 Aralık Masterchef Türkiye'de İlk Finalist Kim Oldu?
2 Michelin Yıldızı Alan Restoranlar 2026
1 Michelin Yıldızı Alan Restoranlar 2026
2026 Michelin Sommelier Ödülünü Kim Kazandı?
Michelin Yeşil Yıldız Kazanan Restoranlar
Michelin Rehberi Türkiye’nin Tüm Bölgelerini Kapsayacak