Vedat Milor Bir Daha Asla Gitmem Dediği Yeri Açıkladı
Selin Hıdır
2319 Tarif       1 Takipçi
Ünlü gastronomi yazarı Vedat Milor, sosyal medya üzerinden paylaştığı bir videoda, yemek deneyimleri sırasında karşılaştığı tatsız bir olayı takipçileriyle paylaştı. Milor, birçok insanın lezzet odaklı değerlendirme yaptığını ancak kendisi için önemli olanın farklı bir konu olduğunu belirtti.

Vedat Milor, sosyal medyada paylaştığı videoyla, yemek deneyiminde en çok önem verdiği konunun lezzetten önce güven olduğunu vurguladı. İtalya’da gittiği ünlü bir restoranda farklı bir karides türü servis edilince, “Yabancı nasıl olsa anlamaz” yaklaşımıyla karşılaştığını belirten Milor, bu tutum nedeniyle mekâna bir daha gitmeyeceğini söyledi.

“Bir yemeği çok beğenebilirim, hatta tadına hayran da kalabilirim. Fakat bir restorandan tamamen soğumama ve bir daha asla gitmemeye karar vermeme neden olan tek bir unsur vardır: Güven duygumun zedelenmesi. Kendimi kandırılmış hissettiğim anda, ne kadar lezzetli olursa olsun, o mekân benim için bitmiştir. Çünkü iyi yemek her hatayı örtemez,” dedi.

Son olarak Vedat Milör, İtalya’da oldukça prestijli sayılan bir restoranda yaşadığı bir deneyimi örnek verdi. Menüden özel bir kırmızı karides sipariş ettiğini, ancak servis edilen deniz ürününün beklediğinden farklı olduğunu fark ettiğini dile getirdi. Durumu sorguladığında, işletme sahibinin kendisine farklı türde bir karides sunulduğunu doğruladığını aktaran Milor, “Yabancı olduğum için fark etmem sanılmış. Bu tür bir yaklaşımı kabul etmem mümkün değil. Ne kadar tanınmış olursa olsun, o restorana bir daha adım atmam,” ifadelerini kullandı.

Haber Kategorileri

Lezzetli Haberler

Lezzetli Haberler

Yaprak Sarmanın Parlak Olması İçin Ne Yapmalı?
Zeytinyağlı Yaprak Sarmasının Kararmaması İçin Ne Yapmalı?
Sarmaya Zeytinyağı Ne Zaman Konur?
Hamilelik Döneminde Sağlıklı Beslenme Önerileri ve Tarifler
Yaprak Sarmasına Neden Maden Suyu Konur?
Yaprak Sarmasında Yaprak Sert Olursa Ne Yapmalı?