Tavuk Kızartması Yapmak İçin 4 Tüyo
DUYGU KARAGÜL İçerik Editörü
0 Tarif       0 Takipçi
Tavuğu marine etmek, hem lezzetini artırır hem de yumuşak kalmasını sağlar. Kızartmadan önce un ve mısır nişastasıyla kaplamak dışının çıtır olmasını sağlar. Yağ sıcaklığına dikkat edip kızarttıktan sonra dinlendirmek tavukların hem içinin pişmesini hem de dışının çıtır kalmasını sağlar.

Baharatlı bir marine tavuğa ekstra lezzet katar. Kızartma sırasında yağın çok soğuk veya çok sıcak olmamasına özen gösterin. Kızarmış tavukları kağıt havlu üzerinde bekletmek fazla yağın süzülmesini sağlar.

Haber Kategorileri

Mutfak Tüyoları

Lezzetli Haberler

11 Aralık Masterchef All Star 4. Dokunulmazlığı Hangi Takım Kazandı?
Basmati Pirinç Neden Kavrulmaz?
Anne Köftesinin Yumuşak Olması İçin Ne Yapmalı?
Mercimek Köftesi Neden Dağılır?
Normal Pirinçten Risotto Olur Mu?
Salçalı Makarnaya Hangi Baharatlar Konur?