Tavuk En İyi Nasıl Haşlanır?
Aslı Can Kaçar İçerik Editörü
37 Tarif       24 Takipçi
Yavaş kaynatma, köpük alma, aromatik sebzeler ekleme ve doğru tuzlama yöntemleriyle hem yumuşak tavuk eti hem de berrak tavuk suyu elde etmek mümkün. Tavuğu haşlarken bazı püf noktalarına dikkat etmek, en güzel lezzeti yakalamanızı sağlar.

Tavuk haşlama, bütün tavuk veya tavuk parçalarının su, sebze ve baharatlarla birlikte kaynatılarak pişirildiği klasik bir yemek yöntemidir. Hem hafif hem de besleyici olmasıyla bilinir; aynı zamanda birçok çorba, pilav ve sos tarifinin temelini oluşturan lezzetli bir tavuk suyu elde edilmesini sağlar.

''Tavuk göğsü nasıl haşlanır, haşlanmış tavuk kokusu nasıl gider ve değişik tavuk yemeklerine'' de göz atın.

Tavuk En İyi Nasıl Haşlanır?

Haber Kategorileri

Pişirme Yöntemleri

Lezzetli Haberler

Michelin Tavsiye Listesi Nedir, Ne Anlama Gelir?
Michelin Genç Şef Ödülü Nedir, Kimler Alabilir, Değerlendirme Nasıl Yapılır?
Michelin Yeşil Yıldız Ödülü Nedir, Ne Anlama Gelir?
Michelin Bib Gourmand Ödülü Nedir, Kimler Alabilir?
Barbunya Haşlarken Kararmaması İçin Ne Yapılır?
Barbunya Pilakiye Hangi Malzemeler Konur?