Tavuğun En Zararlı Kısmı Burasıymış
DUYGU KARAGÜL İçerik Editörü
0 Tarif       0 Takipçi
Tavukta en zararlı kısımlar, özellikle derisi ve yağlı bölgeleri olarak öne çıkıyor. Bu kısımlar, yüksek doymuş yağ ve kolesterol içerdiği için kalp sağlığını olumsuz etkileyebilir. Ayrıca yüksek ısıda pişirildiğinde zararlı maddeler oluşma riski bulunuyor.

Tavuğun bacak ve but kısmı, göğüs etine göre daha fazla yağ barındırıyor. İşlenmiş tavuk ürünleri, tuz ve katkı maddesi nedeniyle sağlık açısından risk oluşturuyor. Koyu etler fazla tüketildiğinde sindirim sorunlarına ve kilo artışına yol açabiliyor.

Haber Kategorileri

Sağlıklı Beslenme

Lezzetli Haberler

4 Aralık Masterchef Türkiye'de İlk Finalist Kim Oldu?
2 Michelin Yıldızı Alan Restoranlar 2026
1 Michelin Yıldızı Alan Restoranlar 2026
2026 Michelin Sommelier Ödülünü Kim Kazandı?
Michelin Yeşil Yıldız Kazanan Restoranlar
Michelin Rehberi Türkiye’nin Tüm Bölgelerini Kapsayacak