Tarhana Çorbasına Salça Konur Mu?
DUYGU KARAGÜL İçerik Editörü
0 Tarif       0 Takipçi
Tarhana çorbasına salça konup konmaması tamamen tercihe bağlıdır. Salça, çorbaya renk ve lezzet katarak tadını zenginleştirebilir. Ancak bazı yörelerde ve tariflerde salçasız hazırlanması da oldukça yaygındır.

Salça, tarhana çorbasının kıvamını biraz koyulaştırabilir. Bazı tarhana türleri zaten lezzetli olduğu için salça eklemeye gerek yoktur. Damak zevkine göre çorbayı daha aromalı hale getirmek için salça kullanılabilir.

Haber Kategorileri

Mutfak Tüyoları

Lezzetli Haberler

4 Aralık Masterchef Türkiye'de İlk Finalist Kim Oldu?
2 Michelin Yıldızı Alan Restoranlar 2026
1 Michelin Yıldızı Alan Restoranlar 2026
2026 Michelin Sommelier Ödülünü Kim Kazandı?
Michelin Yeşil Yıldız Kazanan Restoranlar
Michelin Rehberi Türkiye’nin Tüm Bölgelerini Kapsayacak