Tam Kıvamında Kış Çorbası Yapmak İçin 4 Tüyo
DUYGU KARAGÜL İçerik Editörü
0 Tarif       0 Takipçi
Kış çorbası için sebzeleri eşit boyda doğrayıp iyice pişirmek kıvamı dengeler. Suyu azar azar ekleyip, gerekirse nişasta veya unla kıvamı ayarlamak önemlidir. Püre haline getirip blender veya süzgeçten geçirmek ise çorbayı kremamsı ve tam kıvamlı yapar.

Sebzeleri iyice pişirerek çorbanın doğal kıvamını ortaya çıkarın. Çorbayı azar azar su ekleyerek pişirmek, sulanmamasını sağlar. Blender veya süzgeç kullanarak pürüzsüz ve kremamsı bir dokunuş elde edin.

Haber Kategorileri

Mutfak Tüyoları

Lezzetli Haberler

4 Aralık Masterchef Türkiye'de İlk Finalist Kim Oldu?
2 Michelin Yıldızı Alan Restoranlar 2026
1 Michelin Yıldızı Alan Restoranlar 2026
2026 Michelin Sommelier Ödülünü Kim Kazandı?
Michelin Yeşil Yıldız Kazanan Restoranlar
Michelin Rehberi Türkiye’nin Tüm Bölgelerini Kapsayacak