Süt Yoksa Pişi Nasıl Yapılır?
DUYGU KARAGÜL İçerik Editörü
0 Tarif       0 Takipçi
Süt yerine su, yoğurt veya maden suyu kullanarak hamuru hazırlayın. Hamuru yoğurup dinlendirdikten sonra orta sıcaklıkta kızgın yağda pişirin. Altın rengi olunca çıkarıp fazla yağını alın.

Hamuru süt yerine suyla hazırlayıp elastik bir kıvam elde edin. Dinlenen hamuru bezelere ayırıp açın. Kızgın yağda kabarana kadar kızartın ve servis edin.

Haber Kategorileri

Mutfak Tüyoları

Lezzetli Haberler

Michelin Genç Şef Ödülü Nedir, Kimler Alabilir, Değerlendirme Nasıl Yapılır?
Michelin Yeşil Yıldız Ödülü Nedir, Ne Anlama Gelir?
Michelin Bib Gourmand Ödülü Nedir, Kimler Alabilir?
Barbunya Haşlarken Kararmaması İçin Ne Yapılır?
Barbunya Pilakiye Hangi Malzemeler Konur?
Barbunya Pilaki Sıcak Mı Yenir Soğuk Mu?