Su Böreği Yapmanın 4 Püf Noktası
DUYGU KARAGÜL İçerik Editörü
0 Tarif       0 Takipçi
Su böreği yaparken yufkaları kısa süre haşlamak ve iyice süzmek önemlidir. Kat aralarına tereyağı ve sıvı yağ karışımı sürmek böreği yumuşak ve lezzetli yapar. İç harcın tuzunu ayarlamak ve fırında doğru sürede pişirmek ise böreğin kıvamını mükemmel hale getirir.

Su böreği yufkaları haşlanırken dağılmamasına dikkat edilmelidir. Böreğin katları arasına bol yağ sürmek lezzeti artırır. Piştikten sonra biraz dinlendirmek, böreğin kolay kesilmesini sağlar.

Haber Kategorileri

Mutfak Tüyoları

Lezzetli Haberler

MICHELIN 2026’nın Yıldızları Kadınlar Oldu!
Derin Dondurucudan Çıkan Ispanak Nasıl Pişirilir?
Ispanak Yıkanıp Buzluğa Atılır Mı?
Ispanağın Acılığı Nasıl Giderilir?
Ispanak Yemeği Ağızda Neden Değişik Tat Bırakır?
Ispanağa Neden Şeker Konur?