Sac Arası Tatlısı Yapmak İçin 4 Tüyo
Selin Hıdır
2282 Tarif       1 Takipçi
Sac arası, baklavalık yufkaların tereyağı ve kaymak ile buluştuğu, cevizli nefis bir tatlıdır. İnce katları, eriyen kaymağı ve çıtır dokusuyla sofralarda özel bir yere sahiptir. Ancak bu tatlıyı kusursuz yapmak için bazı püf noktalarına dikkat etmek gerekir. İşte sac arası tatlısı yapmak için 4 tüyo...

Sac arası, baklavalık yufkaların tereyağı, kaymak ve ceviz ile buluştuğu, hem göze hem damağa hitap eden nefis bir tatlıdır. Kat kat yufkaları ve hafif çıtır dokusuyla sofralarda özel bir yere sahip olan bu tatlı, hem gün davetlerinin hem de çay saatlerinin vazgeçilmez lezzetlerinden biridir. İşte sac arası tatlısı yapmak için 4 tüyo...

Haber Kategorileri

Mutfak Tüyoları

Lezzetli Haberler

Michelin Yıldızı Nedir?
Michelin Tavsiye Listesi Nedir, Ne Anlama Gelir?
Michelin Genç Şef Ödülü Nedir, Kimler Alabilir, Değerlendirme Nasıl Yapılır?
Michelin Yeşil Yıldız Ödülü Nedir, Ne Anlama Gelir?
Michelin Bib Gourmand Ödülü Nedir, Kimler Alabilir?
Barbunya Haşlarken Kararmaması İçin Ne Yapılır?