Patlıcan Oturtma Yapmak İçin 5 Tüyo
DUYGU KARAGÜL İçerik Editörü
0 Tarif       0 Takipçi
Patlıcanları tuzlayıp acısını aldıktan sonra az yağla kızartın veya fırınlayın. Kat kat dizdiğiniz patlıcanların üzerine yoğunlaştırılmış domates sosu ve isteğe göre kıyma ekleyin, pişirdikten sonra biraz dinlendirin. Servis ederken sarımsaklı yoğurt ve taze otlarla lezzeti tamamlayın.

Patlıcan dilimlerini ince ve eşit kesmek, yemeğin hem pişmesini hem de sunumunu kolaylaştırır. Sosu önceden kavurmak, yemeğin tadının daha yoğun olmasını sağlar. Fırından çıkardıktan sonra biraz bekletmek, dilimlerin dağılmadan servis edilmesine yardımcı olur.

Haber Kategorileri

Mutfak Tüyoları

Lezzetli Haberler

12 Aralık Masterchef All Star 5. Dokunulmazlık: Kaşığı Kim Kazandı?
Patlamış Mısırın Sert Olmaması İçin Ne Yapmalı: 6 İpucu
Öcce Yapmak İçin 5 Tüyo
Mozaik Pasta Nasıl Saklanır?
Taste Atlas Dünyanın En İyi Tatlılarını Açıkladı: Türkiye'den 7 Tarif Var!
Mercimek Çorbasının Mercimeği Az Olursa Ne Olur?