Nar Soymanın 6 Kolay Yolu
DUYGU KARAGÜL İçerik Editörü
0 Tarif       0 Takipçi
Nar soymanın püf noktası, kabuğu doğru kesmek ve taneleri zarar vermeden ayırmaktır. Bunu suyun içinde yapmak veya kaşıkla hafifçe vurmak işleri çok kolaylaştırır. Dondurmak ya da nar kesme aleti kullanmak da hem temiz hem hızlı bir yöntemdir.

Narın tepesini kesip doğal çizgilerinden yarık açmak, taneleri kolayca ayırmanızı sağlar. Beyaz zarları ayırmak için narı parçalara bölmek ve nazikçe tanelerini çıkarmak idealdir. Elde boyamamak için suyun içinde soymak veya dondurmak pratik bir çözümdür.

Haber Kategorileri

Mutfak Tüyoları

Lezzetli Haberler

Michelin Bib Gourmand Ödülü Nedir, Kimler Alabilir?
Barbunya Haşlarken Kararmaması İçin Ne Yapılır?
Barbunya Pilakiye Hangi Malzemeler Konur?
Barbunya Pilaki Sıcak Mı Yenir Soğuk Mu?
Kuru Barbunya Islatırken Tuz Atılır Mı?
Çatalın Boyutu, Tatlının Tadını Değiştirir Mi?