Muzun Günlerce Taze Kalmasını Sağlayan Tek 1 Tüyo Varmış
DUYGU KARAGÜL İçerik Editörü
0 Tarif       0 Takipçi
Muzun sapını streç filmle sararak olgunlaşmasını yavaşlatabilirsiniz. Tek tek ayırmak, etilen gazını azaltarak tazeliği korur. Serin ve güneş görmeyen bir yerde saklamak en iyisidir. Olgunlaşan muzları buzdolabına koymak, günlerce lezzetli kalmasını sağlar.

Muzları diğer meyvelerden uzak tutmak, erken olgunlaşmayı önler. Yeşilken saklamak, tazeliğini uzatır. Buzdolabındaki soğuk, iç kısmın yumuşamasını engeller. Küçük ipuçlarıyla muzlar haftalarca lezzetini korur.

Haber Kategorileri

Mutfak Tüyoları

Lezzetli Haberler

Michelin Tavsiye Listesi Nedir, Ne Anlama Gelir?
Michelin Genç Şef Ödülü Nedir, Kimler Alabilir, Değerlendirme Nasıl Yapılır?
Michelin Yeşil Yıldız Ödülü Nedir, Ne Anlama Gelir?
Michelin Bib Gourmand Ödülü Nedir, Kimler Alabilir?
Barbunya Haşlarken Kararmaması İçin Ne Yapılır?
Barbunya Pilakiye Hangi Malzemeler Konur?