Mevsim Salata Yaparken Dikkat Edilmesi Gereken 4 Hile
DUYGU KARAGÜL İçerik Editörü
0 Tarif       0 Takipçi
Mevsim salatalarında sebzeleri taze ve uygun boyutta doğrayın, yaprakları iyice kurulayın. Sosu son anda ekleyerek lezzeti dengede tutun ve sebzeleri önceden tuzlamaktan kaçının. Renk ve doku çeşitliliğiyle hem göze hem damağa hitap eden bir salata hazırlayın.

Sebzelerin mevsiminde olmasına dikkat edin, tazelik salatanın lezzetini belirler. Sos miktarını dengeli kullanarak salatanın ağırlaşmasını önleyin. Farklı malzemelerle tat ve aroma çeşitliliği yaratın.

Haber Kategorileri

Mutfak Tüyoları

Lezzetli Haberler

4 Aralık Masterchef Türkiye'de İlk Finalist Kim Oldu?
2 Michelin Yıldızı Alan Restoranlar 2026
1 Michelin Yıldızı Alan Restoranlar 2026
2026 Michelin Sommelier Ödülünü Kim Kazandı?
Michelin Yeşil Yıldız Kazanan Restoranlar
Michelin Rehberi Türkiye’nin Tüm Bölgelerini Kapsayacak