Lahmacunun Çıtır Olması İçin Yapılması Gereken 3 Hile
DUYGU KARAGÜL İçerik Editörü
0 Tarif       0 Takipçi
Lahmacunun çıtır olması için hamuru ince açıp iyi mayalandırmak gerekir. Harcın çok sulu olmamasına dikkat edilmeli. Ayrıca yüksek ısıda hızlıca pişirmek çıtırlığı artırır.

Hamurun kenarlarını ince tutmak lahmacunun gevrek olmasını sağlar. Malzemelerin suyunu süzmek hamurun ıslanmasını önler. Fırını önceden iyice ısıtmak pişirme süresini kısaltır ve çıtırlık verir.

Haber Kategorileri

Mutfak Tüyoları

Lezzetli Haberler

4 Aralık Masterchef Türkiye'de İlk Finalist Kim Oldu?
2 Michelin Yıldızı Alan Restoranlar 2026
1 Michelin Yıldızı Alan Restoranlar 2026
2026 Michelin Sommelier Ödülünü Kim Kazandı?
Michelin Yeşil Yıldız Kazanan Restoranlar
Michelin Rehberi Türkiye’nin Tüm Bölgelerini Kapsayacak