Kokoreç, taze tüketilmesi en lezzetli olan yiyeceklerden biridir, bu yüzden mümkünse hemen yenmelidir. Buzdolabında saklarken nem kaybını önlemek için sıkıca kapatılmalıdır. Dondurulacaksa porsiyonlar halinde paketlenip, çözülürken buzdolabında yavaşça çözülmelidir.
Sıcak kokoreci oda sıcaklığına gelene kadar 1–2 saatten fazla bırakmayın. Geniş, sığ bir kapta yayıp buzdolabına koyarak daha hızlı soğumasını sağlayın.
Soğuduktan sonra hava geçirmez kap veya streç/alüminyumla sıkıca sarılmış şekilde saklayın; bu, tat ve nem kaybını önler.
+4°C’de 2–3 gün içinde tüketin. Uzun süre bekletmeyin.
Uzun saklama için porsiyonlayıp vakumlayın veya sıkıca sarıp dondurucuya koyun; -18°C’de 2–3 aya kadar lezzet nispeten korunur. Çözündürürken buzdolabında yavaş çözündürün.