Kızılcık Çorbası Nasıl Pişer?
DUYGU KARAGÜL İçerik Editörü
0 Tarif       0 Takipçi
Kızılcık çorbası yapmak için önce kızılcıkları yıkayıp tencerede kaynatın. Pişen kızılcıkları süzerek çekirdeklerinden ayırın ve posasından arındırın. Süzülen suya şeker ve nişastayı ekleyip karıştırarak kıvamını ayarlayın. Son olarak limon suyu ile tatlandırıp sıcak servis edin, isteğe bağlı olarak tarçın veya nane ile süsleyebilirsiniz.

Kızılcık çorbası ekşi ve tatlı lezzetin dengelendiği bir içecektir. Nişasta çorbanın kıvamını koyulaştırmak için kullanılır. Çorba kaynadıktan sonra limon suyu eklemek lezzetini canlandırır. Sıcak servis edildiğinde hem besleyici hem de ferahlatıcı bir etki sağlar.

Haber Kategorileri

Pişirme Yöntemleri

Lezzetli Haberler

Michelin Tavsiye Listesi Nedir, Ne Anlama Gelir?
Michelin Genç Şef Ödülü Nedir, Kimler Alabilir, Değerlendirme Nasıl Yapılır?
Michelin Yeşil Yıldız Ödülü Nedir, Ne Anlama Gelir?
Michelin Bib Gourmand Ödülü Nedir, Kimler Alabilir?
Barbunya Haşlarken Kararmaması İçin Ne Yapılır?
Barbunya Pilakiye Hangi Malzemeler Konur?