Kışlık Yufka Hamuru Hazırlamak İçin 4 Tüyo
DUYGU KARAGÜL İçerik Editörü
0 Tarif       0 Takipçi
Kışlık yufka hamuru için unun yüksek proteinli olmasına dikkat edin, hamuru yoğurduktan sonra mutlaka dinlendirin ve açarken fazla un kullanmamaya özen gösterin. Hazırladığınız yufkaları tek tek ayırıp streç filme sararak dondurucuda saklayın. Böylece yufkalar uzun süre taze ve açması kolay olur.

Kışlık yufka hamurunu yüksek proteinli unla hazırlayıp, yoğurduktan sonra dinlendirmek hamurun esnek olmasını sağlar. Açtığınız yufkaları tek tek ayırıp streç filme sararak dondurucuda saklayabilirsiniz.

Haber Kategorileri

Mutfak Tüyoları

Lezzetli Haberler

4 Aralık Masterchef Türkiye'de İlk Finalist Kim Oldu?
2 Michelin Yıldızı Alan Restoranlar 2026
1 Michelin Yıldızı Alan Restoranlar 2026
2026 Michelin Sommelier Ödülünü Kim Kazandı?
Michelin Yeşil Yıldız Kazanan Restoranlar
Michelin Rehberi Türkiye’nin Tüm Bölgelerini Kapsayacak