Kışlık Mücver Hazırlamak İçin 5 Tüyo
DUYGU KARAGÜL İçerik Editörü
0 Tarif       0 Takipçi
Kışlık mücver hazırlarken sebzeleri iyi süzüp ön pişirme yapmak bozulmayı önler. Kavanozları steril edip mücverlerin üzerine zeytinyağı dökmek hem lezzet hem koruma sağlar. Kavanozları serin ve karanlık bir yerde saklamak, kış boyunca tazeliğini korumasına yardımcı olur.

Mücverleri kavanoza sıkıştırmadan yerleştirmek, hava sirkülasyonunu engelleyerek bozulmayı önler. Baharat ve tuzu pişirme sırasında dengeli kullanmak, lezzetin korunmasını sağlar. Kavanozu açtıktan sonra buzdolabında saklamak, tazeliğini uzatır.

Haber Kategorileri

Mutfak Tüyoları

Lezzetli Haberler

Kuru Barbunya Islatırken Tuz Atılır Mı?
Çatalın Boyutu, Tatlının Tadını Değiştirir Mi?
3 Aralık Masterchef Türkiye'de 4. Ceketi Kim Kazandı?
Kokina Buketi Nasıl Saklanır?
San Sebastian'ın Malzemeleri Nelerdir?
Sultan Çorbasının Püf Noktaları