Kışlık Kırmızı Pancar Turşusu Yapmak İçin 6 Tüyo
DUYGU KARAGÜL İçerik Editörü
0 Tarif       0 Takipçi
Kışlık kırmızı pancar turşusu yapmak için pancarları haşlayıp doğru tuz ve sirke oranını kullanmak önemlidir. Turşuya lezzet katmak için sarımsak, baharat ve biraz şeker ekleyebilirsiniz. Cam kavanozlarda, serin ve karanlık bir yerde bekleterek birkaç hafta sonra tüketmeye hazır hale gelir.

Pancarları turşuya başlamadan önce iyice yıkayıp kabuklarıyla haşlamak turşunun kıvamını artırır. Baharat ve sarımsak gibi aromalar turşuya zengin bir lezzet verir. Turşuyu sıkıştırmadan kavanoza yerleştirip üzerini tamamen turşu suyu ile kaplamak önemlidir.

Haber Kategorileri

Mutfak Tüyoları

Lezzetli Haberler

1 Michelin Yıldızı Alan Restoranlar 2026
2026 Michelin Sommelier Ödülünü Kim Kazandı?
Michelin Yeşil Yıldız Kazanan Restoranlar
Michelin Rehberi Türkiye’nin Tüm Bölgelerini Kapsayacak
Michelin Bib Gourmand Ödülü Alan Restoranlar 2026
Michelin Rehberi 2026 Tavsiye Listesi