Kestaneleri Zahmetsiz Soymanın 5 Tüyosu
DUYGU KARAGÜL İçerik Editörü
0 Tarif       0 Takipçi
Kestane, lezzetiyle sonbaharın vazgeçilmez atıştırmalığıdır, ancak soyma işlemi çoğu kişi için zahmetli olabilir. Doğru yöntemlerle kestane kabuğunu kolayca soymak mümkün, böylece hem zaman kazanır hem de keyifli bir atıştırmalık hazırlar. Basit tüyolar ve pratik yöntemler sayesinde, kestane keyfi artık zahmetsiz ve çok daha hızlı hale geliyor.

Kestanenin kabuğunu zahmetsizce soymanın püf noktalarını bilmek, mutfakta işinizi oldukça kolaylaştırır. Haşlama, fırınlama veya mikrodalga gibi yöntemlerle kestane, kabuğundan ayrılması çok daha kolay hâle gelir. Sıcakken soyulan kestaneler, hem lezzetini korur hem de keyifli bir atıştırmalık deneyimi sunar.

Haber Kategorileri

Mutfak Tüyoları

Lezzetli Haberler

2 Michelin Yıldızı Alan Restoranlar 2026
1 Michelin Yıldızı Alan Restoranlar 2026
2026 Michelin Sommelier Ödülünü Kim Kazandı?
Michelin Yeşil Yıldız Kazanan Restoranlar
Michelin Rehberi Türkiye’nin Tüm Bölgelerini Kapsayacak
Michelin Rehberi 2026 Kapadokya Seçkisi Açıklandı