Kaç Çeşit Kokoreç Vardır?
DUYGU KARAGÜL İçerik Editörü
0 Tarif       0 Takipçi
Kokoreç, temel olarak kuzu veya oğlak bağırsağının temizlenip baharatlarla hazırlanmasıyla yapılan bir yemektir ve Türkiye’de özellikle sokak lezzeti olarak çok sevilir. Çeşitleri genellikle hazırlanış biçimine ve sunum şekline göre ayrılır. İşte başlıca kokoreç türleri!

Kokoreç, temizlenmiş kuzu veya oğlak bağırsağının baharatlarla hazırlanarak pişirilmesiyle yapılan bir Türk sokak lezzetidir. Genellikle şişte, sacda/tepside veya ekmek arası şeklinde sunulur. Baharat ve porsiyon tercihlerine göre çeşitleri farklılık gösterebilir.

Haber Kategorileri

Lezzetli Haberler

Lezzetli Haberler

4 Aralık Masterchef Türkiye'de İlk Finalist Kim Oldu?
2 Michelin Yıldızı Alan Restoranlar 2026
1 Michelin Yıldızı Alan Restoranlar 2026
2026 Michelin Sommelier Ödülünü Kim Kazandı?
Michelin Yeşil Yıldız Kazanan Restoranlar
Michelin Rehberi Türkiye’nin Tüm Bölgelerini Kapsayacak