İsot Nelerde Kullanılır?
DUYGU KARAGÜL İçerik Editörü
0 Tarif       0 Takipçi
İsot, yemeklere acı ve aroma katmak için kullanılan bir kırmızı pul biber çeşididir. Genellikle et, kebap, çorba ve sebze yemeklerinde baharat olarak tercih edilir. Ayrıca turşu, sos ve bazı atıştırmalıklarda da lezzet artırıcı olarak kullanılır.

İsot, yemeğe derin bir kırmızı renk ve hafif tütsü aroması verir. Kahvaltılarda, salçalarda ve çeşitli soslarda sıkça kullanılır. Ayrıca et ve sebze yemeklerinin tadını zenginleştirmek için de tercih edilir.

Haber Kategorileri

Mutfak Tüyoları

Lezzetli Haberler

3 Aralık Masterchef Türkiye'de 4. Ceketi Kim Kazandı?
Kokina Buketi Nasıl Saklanır?
San Sebastian'ın Malzemeleri Nelerdir?
Sultan Çorbasının Püf Noktaları
Zencefil Kurusu Nasıl Yapılır?
MasterChef Şampiyonuna Ait Hamburgerci Kurşunlandı: Haraç İddiası Gündemde