Hangi Balık Tavada Güzel Olur?
DUYGU KARAGÜL İçerik Editörü
0 Tarif       0 Takipçi
Tavada balık pişirmek, özellikle pratik ve lezzetli bir akşam yemeği alternatifi sunar. Bu yöntem için genellikle yağlı, ince yapılı ve kılçığı az olan balıklar tercih edilir. Peki; hangi balık tavada güzel olur? İşte yanıtı.

Hamsi, sardalya, istavrit, barbun ve mezgit gibi balıklar tavada pişirildiğinde dışı çıtır, içi ise yumuşak ve sulu kalır. Az malzeme ve doğru pişirme süresiyle, bu balıklar sofraya geleneksel ve nefis bir tat katar.

Haber Kategorileri

Pişirme Yöntemleri

Lezzetli Haberler

2 Michelin Yıldızı Alan Restoranlar 2026
1 Michelin Yıldızı Alan Restoranlar 2026
2026 Michelin Sommelier Ödülünü Kim Kazandı?
Michelin Yeşil Yıldız Kazanan Restoranlar
Michelin Rehberi Türkiye’nin Tüm Bölgelerini Kapsayacak
Michelin Rehberi 2026 Kapadokya Seçkisi Açıklandı