Hamburger Yaparken Bilmeniz Gereken 6 Tüyo
Aslı Can Kaçar İçerik Editörü
37 Tarif       24 Takipçi
Hamburger, iki yuvarlak ekmek arasına konulan köfte ve çeşitli malzemelerle hazırlanan bir sandviç türüdür. Gelin, hamburger yapmanın püf noktalarına göz atın.

Hamburgerin kökeni Almanya’nın Hamburg şehrine dayansa da, bugünkü modern haliyle Amerikan mutfağının simgesi haline gelmiştir. Genellikle dana kıymasından yapılır. Sadece tuz ve karabiberle sade tutulabileceği gibi, soğan, sarımsak, baharat veya yumurta da eklenebilir.

''Hamburger ekmeği hangi unla yapılır, cheeseburger için hangi peynirler kullanılır ve ev yapımı hamburger tariflerine'' göz atın.

Hamburgerin Püf Noktaları

Haber Kategorileri

Mutfak Tüyoları

Lezzetli Haberler

Kuru Barbunya Islatırken Tuz Atılır Mı?
Çatalın Boyutu, Tatlının Tadını Değiştirir Mi?
3 Aralık Masterchef Türkiye'de 4. Ceketi Kim Kazandı?
Kokina Buketi Nasıl Saklanır?
San Sebastian'ın Malzemeleri Nelerdir?
Sultan Çorbasının Püf Noktaları