Grissini Yapmanın 4 Püf Noktası
DUYGU KARAGÜL İçerik Editörü
0 Tarif       0 Takipçi
Grissini hamurunu ne çok sert ne çok yumuşak yapıp iyi yoğurmak önemlidir. Uzun ve ince çubuklar halinde şekil verip, önceden ısıtılmış fırında altın rengi alana kadar pişirmek gerekir. Zeytinyağı ve susam gibi malzemelerle hem lezzet hem çıtırlık artırılabilir.

Hamurun dinlenmesine izin vermek, grissinilerin daha hafif ve gevrek olmasını sağlar. Pişirme sırasında fırın sıcaklığını kontrol etmek, yanmadan eşit şekilde pişmelerini sağlar. İnce ve eşit boyda çubuklar yapmak, hem sunum hem de pişme açısından idealdir.

Haber Kategorileri

Mutfak Tüyoları

Lezzetli Haberler

4 Aralık Masterchef Türkiye'de İlk Finalist Kim Oldu?
2 Michelin Yıldızı Alan Restoranlar 2026
1 Michelin Yıldızı Alan Restoranlar 2026
2026 Michelin Sommelier Ödülünü Kim Kazandı?
Michelin Yeşil Yıldız Kazanan Restoranlar
Michelin Rehberi Türkiye’nin Tüm Bölgelerini Kapsayacak