Favaya Sarımsak Konur Mu?
DUYGU KARAGÜL İçerik Editörü
0 Tarif       0 Takipçi
Fava genellikle bakla, soğan, zeytinyağı ve tuzla yapılır, sarımsak geleneksel tarifte yoktur. İsteğe bağlı olarak 1-2 diş sarımsak pürelere aroma katmak için eklenebilir. Sarımsak doğrudan haşlanabilir, sotelenebilir veya servis sırasında üzerine serpiştirilebilir.

Fava genellikle bakla, soğan, zeytinyağı ve tuzla hazırlanır; sarımsak geleneksel tarifte yoktur. İsteğe bağlı olarak az miktarda sarımsak eklenebilir, lezzeti artırır. Sarımsak ya haşlanarak püreye katılır ya da servis sırasında üzerine serpiştirilir.

Haber Kategorileri

Mutfak Tüyoları

Lezzetli Haberler

4 Aralık Masterchef Türkiye'de İlk Finalist Kim Oldu?
2 Michelin Yıldızı Alan Restoranlar 2026
1 Michelin Yıldızı Alan Restoranlar 2026
2026 Michelin Sommelier Ödülünü Kim Kazandı?
Michelin Yeşil Yıldız Kazanan Restoranlar
Michelin Rehberi Türkiye’nin Tüm Bölgelerini Kapsayacak