Fava Sulu Olursa Ne Yapmalı?
DUYGU KARAGÜL İçerik Editörü
0 Tarif       0 Takipçi
Favanın fazla sulu olması durumunda pişirmeye devam edin ve suyunun bir kısmının buharlaşmasını bekleyin. Nişastalı malzeme veya haşlanmış patates ekleyerek kıvamını yoğunlaştırın. Püreyi blendırdan geçirin ve soğumasını bekleyin, soğudukça daha koyu hale gelir.

Favanın fazla sulu olması durumunda pişirmeye devam edin ve suyunun bir kısmının buharlaşmasını bekleyin. Nişasta veya haşlanmış patates ekleyerek kıvamını yoğunlaştırın. Soğumasını bekleyin, soğudukça daha koyu hale gelecektir.

Haber Kategorileri

Mutfak Tüyoları

Lezzetli Haberler

4 Aralık Masterchef Türkiye'de İlk Finalist Kim Oldu?
2 Michelin Yıldızı Alan Restoranlar 2026
1 Michelin Yıldızı Alan Restoranlar 2026
2026 Michelin Sommelier Ödülünü Kim Kazandı?
Michelin Yeşil Yıldız Kazanan Restoranlar
Michelin Rehberi Türkiye’nin Tüm Bölgelerini Kapsayacak