Evde Zeytin Ezmesi Yapmak İçin 3 Tüyo
DUYGU KARAGÜL İçerik Editörü
0 Tarif       0 Takipçi
Zeytinleri önceden tuzlu suda bekletmek acılığını azaltır. Zeytinyağı ve sarımsak ekleyerek pürüzsüz bir kıvam elde edebilirsiniz. Baharatları ezme kıvamına geldikten sonra eklemek aromasını korur.

Taze zeytin kullanmak ezmenin lezzetini artırır. Ezme yaparken zeytini robotta ya da havanda iyice ezin. Limon suyu veya sirke eklemek tadını daha canlı yapar.

Haber Kategorileri

Mutfak Tüyoları

Lezzetli Haberler

Michelin Tavsiye Listesi Nedir, Ne Anlama Gelir?
Michelin Genç Şef Ödülü Nedir, Kimler Alabilir, Değerlendirme Nasıl Yapılır?
Michelin Yeşil Yıldız Ödülü Nedir, Ne Anlama Gelir?
Michelin Bib Gourmand Ödülü Nedir, Kimler Alabilir?
Barbunya Haşlarken Kararmaması İçin Ne Yapılır?
Barbunya Pilakiye Hangi Malzemeler Konur?