Evde Tantuni Yaparken İçine Ne Konur?
DUYGU KARAGÜL İçerik Editörü
0 Tarif       0 Takipçi
Evde tantuni yaparken dana ya da tavuk eti ince doğranıp kuyruk yağıyla kavrulur. Lavaşın içine et, domates, sumaklı soğan ve maydanoz konur. Yanında turşu biberle sıcak sıcak servis edilir.

Tantuni için et baharatlarla birlikte sotelenir ve lavaşın içine doldurulur. İçine domates, soğan ve maydanoz eklenerek lezzet dengelenir. Servis ederken yanında limon ve acı biber turşusu tercih edilir.

Haber Kategorileri

Malzeme Rehberi

Lezzetli Haberler

4 Aralık Masterchef Türkiye'de İlk Finalist Kim Oldu?
2 Michelin Yıldızı Alan Restoranlar 2026
1 Michelin Yıldızı Alan Restoranlar 2026
2026 Michelin Sommelier Ödülünü Kim Kazandı?
Michelin Yeşil Yıldız Kazanan Restoranlar
Michelin Rehberi Türkiye’nin Tüm Bölgelerini Kapsayacak