Evde Pastane Tadında Bagel Yapmanın Püf Noktaları
DUYGU KARAGÜL İçerik Editörü
0 Tarif       0 Takipçi
Evde bagel yapmak için yüksek proteinli unla yoğun ve elastik bir hamur yoğurun ve hafif mayalandırın. Hamurları halka şekline getirip kaynar şekerli suda kısa süre haşlayarak dışının çıtır ve parlak olmasını sağlayın. Son olarak yüksek sıcaklıkta fırınlayın ve soğumadan önce tel ızgara üzerinde dinlendirin; bu, içinin yoğun ve dışının çıtır olmasını garantiler.

Evde pastane tadında bagel için hamuru yoğun ve elastik yoğurun, hafif mayalandırın. Hamurları halka şekline getirip kısa süre şekerli suda haşlayın. Sonra yüksek sıcaklıkta fırınlayıp tel ızgara üzerinde soğutun.

Haber Kategorileri

Mutfak Tüyoları

Lezzetli Haberler

Omlet Yapmanın İlk Adımı Nedir?
Pratik Omlet Yapmak İçin 5 Tüyo
4 Aralık Masterchef Türkiye'de İlk Finalist Kim Oldu?
2 Michelin Yıldızı Alan Restoranlar 2026
1 Michelin Yıldızı Alan Restoranlar 2026
2026 Michelin Sommelier Ödülünü Kim Kazandı?