Evde Cevizli Sucuk Yapmanın 5 Kolay Yolu
DUYGU KARAGÜL İçerik Editörü
0 Tarif       0 Takipçi
Evde cevizli sucuk yapmak için cevizleri ipe dizip pekmez veya bal karışımına batırmak gerekir. Karışımı kaynatarak veya nişasta ekleyerek kıvamını ayarlamak sucukların daha iyi donmasını sağlar. Kuruduktan sonra dilimleyip tüketebilirsiniz.

Cevizli sucuk yaparken karışımın kıvamı çok önemlidir, ne çok sıvı ne de çok katı olmalı. Farklı tatlar için pekmeze bal, kuru meyve veya baharat ekleyebilirsiniz. Sucukları kuruturken hava alacak şekilde asmak lezzetin ve görüntünün daha iyi olmasını sağlar.

Haber Kategorileri

Mutfak Tüyoları

Lezzetli Haberler

4 Aralık Masterchef Türkiye'de İlk Finalist Kim Oldu?
2 Michelin Yıldızı Alan Restoranlar 2026
1 Michelin Yıldızı Alan Restoranlar 2026
2026 Michelin Sommelier Ödülünü Kim Kazandı?
Michelin Yeşil Yıldız Kazanan Restoranlar
Michelin Rehberi Türkiye’nin Tüm Bölgelerini Kapsayacak