Evde Çemen Hazırlamak İçin 4 Tüyo
DUYGU KARAGÜL İçerik Editörü
0 Tarif       0 Takipçi
Çemenin en önemli püf noktası, baharatların kaliteli ve taze olmasıdır. Kıvamını ayarlamak için malzemeleri azar azar ekleyerek kontrollü ilerlemek gerekir. Hazırlanan çemeni dinlendirmek, lezzetlerin iyice oturmasını sağlar.

Çemenin acılı veya tatlı olmasını baharat oranıyla kolayca ayarlayabilirsiniz. Sarımsak ve zeytinyağı eklemek, aromasını zenginleştirir. Taze hazırlanıp kısa süre içinde tüketmek, çemenin tadını en iyi şekilde korur.

Haber Kategorileri

Mutfak Tüyoları

Lezzetli Haberler

4 Aralık Masterchef Türkiye'de İlk Finalist Kim Oldu?
2 Michelin Yıldızı Alan Restoranlar 2026
1 Michelin Yıldızı Alan Restoranlar 2026
2026 Michelin Sommelier Ödülünü Kim Kazandı?
Michelin Yeşil Yıldız Kazanan Restoranlar
Michelin Rehberi Türkiye’nin Tüm Bölgelerini Kapsayacak