Elma Şekeri Yapmanın 4 Püf Noktası
DUYGU KARAGÜL İçerik Editörü
0 Tarif       0 Takipçi
Elma şekeri yaparken elmaların taze ve orta boy olmasına dikkat edin. Şeker karışımını doğru kıvamda, karamelleşmeden kaynatmak çok önemlidir. Son olarak, şekeri elmalara hızlıca kaplayıp nemden uzak tutarak servis edin.

Elma şekeri için elmaların iyice kurulanmış olması gerekir. Şeker karışımını kaynatırken sürekli karıştırmak kıvamın tutmasını sağlar. Hazırlanan elmaların üzerine şeker kaplandıktan sonra hemen tüketmek en iyisidir.

Haber Kategorileri

Mutfak Tüyoları

Lezzetli Haberler

2 Michelin Yıldızı Alan Restoranlar 2026
1 Michelin Yıldızı Alan Restoranlar 2026
2026 Michelin Sommelier Ödülünü Kim Kazandı?
Michelin Yeşil Yıldız Kazanan Restoranlar
Michelin Rehberi Türkiye’nin Tüm Bölgelerini Kapsayacak
Michelin Rehberi 2026 Kapadokya Seçkisi Açıklandı