Dondurucuda Dolmalık Biber Saklamanın 4 Püf Noktası
DUYGU KARAGÜL İçerik Editörü
0 Tarif       0 Takipçi
Dolmalık biberleri yıkayıp sap ve çekirdeklerini çıkararak hazırlayın. Hava geçirmez poşetlerde veya kaplarda, mümkünse blanşlayarak dondurun. Poşetleri tarihleyip 8-12 ay içinde tüketmeye özen gösterin.

Biberleri doğrayarak veya bütün şekilde dondurabilirsiniz. Dondurucuya koymadan önce iyice kuruladığınızdan emin olun. Hava almayacak şekilde paketleyip uzun süre tazeliğini koruyabilirsiniz.

Haber Kategorileri

Yiyecek Saklama

Lezzetli Haberler

Michelin Genç Şef Ödülü Nedir, Kimler Alabilir, Değerlendirme Nasıl Yapılır?
Michelin Yeşil Yıldız Ödülü Nedir, Ne Anlama Gelir?
Michelin Bib Gourmand Ödülü Nedir, Kimler Alabilir?
Barbunya Haşlarken Kararmaması İçin Ne Yapılır?
Barbunya Pilakiye Hangi Malzemeler Konur?
Barbunya Pilaki Sıcak Mı Yenir Soğuk Mu?